CompanyBoost

Alles onder 1 dak

Online Marketing Uitbesteden voor een vast bedrag per maand

Altijd al een eigen marketing medewerker willen hebben? Maar geen juiste match kunnen vinden? Veel kosten en weinig resultaat? CompanyBoost komt met een oplossing, voor een vast bedrag een online marketing team die dag en nacht voor jou en je onderneming klaar staat. Complete online marketing ontzorging.

onze diensten

meer dan alleen online marketing

Op zoek naar een ervaren online marketing bureau? CompanyBoost Boost jouw bedrijf naar de Top!
Wij focussen op jouw marketing zodat jij kan focussen op je onderneming

zoekmachine Optimalisatie

Een goed vindbare website is belangrijk. Hierdoor zorg je er voor dat bezoekers, klanten worden. Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar als u meer online resultaat wilt halen.

Zoekmachine adverteren

Google Ads is het online advertentieplatform van Google, dit is een zeer effectief middel waar u sterke online resultaten mee kunt bereiken. Dit geldt voor webwinkels als informerende websites.

Foto & Videografie

Goede content is zeer belangrijk voor social media en je website, daarom biedt CompanyBoost minimaal twee keer per jaar een video en fotoproductie team aan op locatie.

Social media beheer

Wekelijks up-to-date door middel van social media beheer, wij posten en houden je volledige social media bij met frisse content. Facebook, LinkedIn, Instagram... You Name It, We Got It.

Web Design

Een goede website doet verkopen. Toch zijn veel ondernemers zich, ondanks het digitale tijdperk, niet bewust dat een goede website een must is. Ons team kent alle geheimen van WordPress.

Website beheer

Altijd je website up-to-date door middel van website beheer hiermee bedoelen wij nieuwsberichten, blogs of aanpassing. Zorg dat je online visitekaartje er altijd actueel bij staat.

Vormgeving

Een huisstijl zorgt dat alle uitingen van het bedrijf dezelfde positieve associatie oproepen. Bedrijven die met één herkenbaar profiel naar buiten te treden, plukken daar vroeg of laat de vruchten van.

Strategie & Concept

Aan de hand van jouw doelgroep en wens van jullie als organisatie komen wij met een strategisch plan en design gericht op jouw doelgroep. Hier van ontvangt u van ons een compleet document.

0 +
afgeronde projecten
0
team
0 K
aantal bezoekers gegenereerd
0
klant tevredenheid
Recente projecten

Check hier een
paar voorbeelden

Klanten vertellen

5/5
De heren en dames van Companyboost beheren al enige tijd voor mijn bedrijf de Facebook berichten. Ik vindt ze erg fijn in de omgang, duidelijke afspraken en een helder resultaat! Companyboost heeft korte lijnen waardoor ik als ik ze nodig heb direct de juiste persoon aan de telefoon heb. Een fijne partner om mee samen te werken, zeker een aanrader!
Stephan Meijer
Schoonmaakbedrijf
4.5/5
Website loopt goed krijg genoeg aanvragen binnen.
Sander Vrieling
Bouwservice Vrieling
4.6/5
Als klant heb ik CompanyBoost leren kennen als een prettige organisatie waar bevlogen mensen met veel plezier werken. Ze zijn gemotiveerd om te helpen waar nodig en zijn altijd goed bereikbaar. Ze behandelen hun klanten niet als een nummer, maar investeren in een betekenisvolle relatie. Wanneer er vragen zijn luisteren ze altijd goed waarbij ze onze ideeën ter harte nemen, maar gelukkig durven ze ook een expertrol in te nemen en te adviseren. Kortom: erg tevreden met de samenwerking tot nu toe; zowel op resultaat als op proces!
Wim
Bouwbedrijf

Download hier onze brochure met tarieven