ONZE DIENSTEN

Maak indruk met je website.

Een goede website doet verkopen. Toch zijn veel ondernemers zich, ondanks het digitale tijdperk, niet bewust dat een goede website een must is. Een website is tegenwoordig het visitekaartje van ieder bedrijf geworden. Veel ondernemers gunnen zich vaak geen tijd om een goede website te (laten) bouwen. Meestal schiet het er bij in. Maar wat als uw website omzet verhogend zou werken? Vanuit het kantoor in Groningen maakt Companyboost.nl in een handomdraai de meest uiteenlopende in het oog springende energieke websites. Een goede website hoeft niet duur te zijn en kost weinig onderhoud.

ONZE PRIJZEN?

Geen verborgen kosten,

Wij houden van eerlijkheid

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op!

GOOGLE ADS VANAF

€99

Instellen Ads
Instellen Advertenties
Instellen Advertentie groepen
Persoonlijk contact
Maandelijks beheer
24/7 Support

WEBSITES VANAF

€750

Homepagina
3 pagina’s naar keuze
Contactpagina
Zelf te beheren CMS

TUURLIJK HEBBEN WIJ MEER

Op Aanvraag

Branding
Video & Fotografie
Google Ads Campagne
Social Media
Dienstverlening op maat
24/7 Support

Website Design

‘s Werelds meestgebruikte CMS
Al onze custom-made websites worden gebouwd in WordPress, ‘s werelds meest gebruikte CMS. De mogelijkheden in WordPress zijn eindeloos en tegelijkertijd is het systeem zeer gebruiksvriendelijk. WordPress heeft geen geheimen voor ons ervaren team.

Zoekmachine adverteren

Google Ads is het online advertentieplatform van Google, elke AdWords bezoeker kost immers geld en elke euro die u investeert in AdWords moet meer opleveren… We hebben dus liever minder bezoekers met een hoge relevantie dan veel bezoekers die weinig opleveren. Onze AdWords specialisten zorgen ervoor dat uw clickbudget goed word ingezet en gaat renderen.

Campagnes op maat

CompanyBoost denkt graag met je mee voor het opzetten van een online reclame campagne. Onze krachtige tools, kennis en vakkundigheid helpen om van uw campagne een succes te maken. Heeft u een bepaald product of dienst dat je nog eens extra wilt promoten dan kunt je ook een losse landingspagina’s laten maken waarin wij bezoekers kennis laten maken met je product of dienst. Op deze pagina zal uw bezoeker geheel vrijblijvend worden geïnformeerd over uw product of dienst.

SocialMediaBoost


SocialMediaBoost gebruikt het complete online platform
Het is allemaal heel erg simpel: social media adverteren is het plaatsen van advertenties op een social media kanaal, denk hierbij aan Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram of bijvoorbeeld Google+. Het mooiste van deze kanalen is dat je zelf kunt bepalen aan wie de advertenties worden getoond.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken. Door optimalisatie van je pagina wordt de vindbaarheid verhoogt in de zoekmachines en scoort je hoger in Google. Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar als je meer online resultaat wilt halen. CompanyBoost helpt je om hoog in Google te komen én daar te blijven.

Meer

Eindeloze online mogelijkheden
Dat wij niet zomaar een bedrijf zijn staat als een paal boven water. Iedere werkdag zitten onze werknemers op kantoor om aan je online activiteit te werken. Wij denken niet in hokjes maar in mogelijkheden. In ons huidige digitale tijdperk is vrijwel niets meer onmogelijk. Ook software ontwikkelingen, programmeren is voor ons geen probleem. Onze accountmanagers vertellen je er graag over.

HOE WERKEN WE?

Hoe Boosten wij jouw online succes


Nieuwe website
Zoekmachine optimalisatie
Online adverteren
Content Marketing
App Marketing

wij maken voor u professionele teksten voor meer omzet