CompanyBoost

Alles onder 1 dak

Online Marketing Uitbesteden voor een vast bedrag per maand

Altijd al een eigen marketing medewerker willen hebben? Maar geen juiste match kunnen vinden? Veel kosten en weinig resultaat? CompanyBoost komt met een oplossing, voor een vast bedrag een online marketing team die dag en nacht voor jou en je onderneming klaar staat. Complete online marketing ontzorging.

onze diensten

meer dan alleen online marketing

Op zoek naar een ervaren online marketing bureau? CompanyBoost Boost jouw bedrijf naar de Top!
Wij focussen op jouw marketing zodat jij kan focussen op je onderneming

0 +
afgeronde projecten
0
team
0 K
aantal bezoekers gegenereerd
0
klant tevredenheid
Recente projecten

Check hier een
paar voorbeelden

Klanten vertellen

5/5
De heren en dames van Companyboost beheren al enige tijd voor mijn bedrijf de Facebook berichten. Ik vindt ze erg fijn in de omgang, duidelijke afspraken en een helder resultaat! Companyboost heeft korte lijnen waardoor ik als ik ze nodig heb direct de juiste persoon aan de telefoon heb. Een fijne partner om mee samen te werken, zeker een aanrader!
Stephan Meijer
Schoonmaakbedrijf
4.5/5
Zeer tevreden met het resultaat! Wesley kwam bij ons binnen met de vraag een keer wat te doen voor ons. Zijn aanpak werd gewaardeerd en we hebben een passende opdracht gevonden. Bedrijfsvideo + vacature video late maken, zeer tevreden met het resultaat. Dank Company Boost!
Rick
Van Mossel
4.6/5
Als klant heb ik CompanyBoost leren kennen als een prettige organisatie waar bevlogen mensen met veel plezier werken. Ze zijn gemotiveerd om te helpen waar nodig en zijn altijd goed bereikbaar. Ze behandelen hun klanten niet als een nummer, maar investeren in een betekenisvolle relatie. Wanneer er vragen zijn luisteren ze altijd goed waarbij ze onze ideeën ter harte nemen, maar gelukkig durven ze ook een expertrol in te nemen en te adviseren. Kortom: erg tevreden met de samenwerking tot nu toe; zowel op resultaat als op proces!
Wim
Bouwbedrijf

Download hier onze brochure met tarieven