CompanyBoost

Horeca marketing uitbesteden

Neemt de marketingkant van jou onderneming te veel tijd in beslag? Of lukt het je maar niet de gestelde marketing doelen te behalen? Companyboost neemt de online marketing uithanden zodat de onderneming zich kan focussen op het gene waar zij echt goed in zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Download onze brochure!

  Waarom je online-marketing uitbesteden?

  De online marketing is voor iedere horecaonderneming een belangrijk aspect. Je bouwt naamsbekendheid op, creëert een klantenkring en je kan er gemakkelijk je doelgroep bereiken. Toch lukt het niet iedereen om online marketing juist in te zetten. Dat is waar Companyboost inbeeldt komt. Bij Companyboost word je geholpen door je persoonlijke marketingmanager die gespecialiseerd is in de horecabranche. De marketingmanager gaat samen met jou in gesprek over de marketingdoelstellingen. Aan de hand van de marketingdoelstellingen wordt er een plan opgesteld. Wij voeren het plan uit zodat u volledig ontlast wordt van de online marketing!

   onze diensten

   Wat gaan we voor je doen?

   Wij focussen op jouw marketing zodat jij kan focussen op je onderneming.

   zoekmachine Optimalisatie

   Een goed vindbare website is belangrijk. Hierdoor zorg je er voor dat bezoekers, klanten worden. Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar als u meer online resultaat wilt halen.

   Zoekmachine adverteren

   Google Ads is het online advertentieplatform van Google, dit is een zeer effectief middel waar u sterke online resultaten mee kunt bereiken. Dit geldt voor webwinkels als informerende websites.

   Foto & Videografie

   Goede content is zeer belangrijk voor social media en je website, daarom biedt CompanyBoost minimaal twee keer per jaar een video en fotoproductie team aan op locatie.

   Social media beheer

   Wekelijks up-to-date door middel van social media beheer, wij posten en houden je volledige social media bij met frisse content. Facebook, LinkedIn, Instagram... You Name It, We Got It.

   Web Design

   Een goede website doet verkopen. Toch zijn veel ondernemers zich, ondanks het digitale tijdperk, niet bewust dat een goede website een must is. Ons team kent alle geheimen van WordPress.

   Website beheer

   Altijd je website up-to-date door middel van website beheer hiermee bedoelen wij nieuwsberichten, blogs of aanpassing. Zorg dat je online visitekaartje er altijd actueel bij staat.

   Vormgeving

   Een huisstijl zorgt dat alle uitingen van het bedrijf dezelfde positieve associatie oproepen. Bedrijven die met één herkenbaar profiel naar buiten te treden, plukken daar vroeg of laat de vruchten van.

   Strategie & Concept

   Aan de hand van jouw doelgroep en wens van jullie als organisatie komen wij met een strategisch plan en design gericht op jouw doelgroep. Hier van ontvangt u van ons een compleet document.

    0 +
    afgeronde projecten
    0
    team
    0 K
    aantal bezoekers gegenereerd
    0
    klant tevredenheid
    Recente projecten

    Wij nemen jouw
    marketing uit handen!

    Klanten vertellen

    5/5
    De heren en dames van Companyboost beheren al enige tijd voor mijn bedrijf de Facebook berichten. Ik vindt ze erg fijn in de omgang, duidelijke afspraken en een helder resultaat! Companyboost heeft korte lijnen waardoor ik als ik ze nodig heb direct de juiste persoon aan de telefoon heb. Een fijne partner om mee samen te werken, zeker een aanrader!
    Stephan Meijer
    Schoonmaakbedrijf
    4.5/5
    Website loopt goed krijg genoeg aanvragen binnen.
    Sander Vrieling
    Bouwservice Vrieling
    4.6/5
    Als klant heb ik CompanyBoost leren kennen als een prettige organisatie waar bevlogen mensen met veel plezier werken. Ze zijn gemotiveerd om te helpen waar nodig en zijn altijd goed bereikbaar. Ze behandelen hun klanten niet als een nummer, maar investeren in een betekenisvolle relatie. Wanneer er vragen zijn luisteren ze altijd goed waarbij ze onze ideeën ter harte nemen, maar gelukkig durven ze ook een expertrol in te nemen en te adviseren. Kortom: erg tevreden met de samenwerking tot nu toe; zowel op resultaat als op proces!
    Wim
    Bouwbedrijf

    Vraag vrijblijvend onze brochure aan