CompanyBoost

Marketing voor opvangorganisaties

Je hebt een kinderopvang, BSO of gastouderbureau en bent de hele dag druk bezig met de kinderen, dan blijft de website en andere marketing activiteiten op de tweede plek liggen. CompanyBoost komt met een oplossing, voor een vast bedrag een online marketing team die dag en nacht voor jouw en je onderneming klaar staat.

Benieuwd naar onze tarieven? Download onze Brochure!

  Voordelen van Kinderopvang Marketing uitbesteden?

  Wil jij je naamsbekendheid verbeteren, hoger in Google komen, jullie belangrijkste doelgroep bereiken en tevreden ouders genereren? Samen met jouw persoonlijk marketing manager gaan we zorgen dat jij online doeltreffend wordt door de juiste inzet van online marketing.
  onze diensten

  Wat kunnen we voor je betekenen?

  Wij focussen op jouw marketing zodat jij kan focussen op je onderneming.

  zoekmachine Optimalisatie

  Een goed vindbare website is belangrijk. Hierdoor zorg je er voor dat bezoekers, klanten worden. Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar als u meer online resultaat wilt halen.

  Zoekmachine adverteren

  Google Ads is het online advertentieplatform van Google, dit is een zeer effectief middel waar u sterke online resultaten mee kunt bereiken. Dit geldt voor webwinkels als informerende websites.

  Foto & Videografie

  Goede content is zeer belangrijk voor social media en je website, daarom biedt CompanyBoost minimaal twee keer per jaar een video en fotoproductie team aan op locatie.

  Social media beheer

  Wekelijks up-to-date door middel van social media beheer, wij posten en houden je volledige social media bij met frisse content. Facebook, LinkedIn, Instagram... You Name It, We Got It.

  Web Design

  Een goede website doet verkopen. Toch zijn veel ondernemers zich, ondanks het digitale tijdperk, niet bewust dat een goede website een must is. Ons team kent alle geheimen van WordPress.

  Website beheer

  Altijd je website up-to-date door middel van website beheer hiermee bedoelen wij nieuwsberichten, blogs of aanpassing. Zorg dat je online visitekaartje er altijd actueel bij staat.

  Vormgeving

  Een huisstijl zorgt dat alle uitingen van het bedrijf dezelfde positieve associatie oproepen. Bedrijven die met één herkenbaar profiel naar buiten te treden, plukken daar vroeg of laat de vruchten van.

  Strategie & Concept

  Aan de hand van jouw doelgroep en wens van jullie als organisatie komen wij met een strategisch plan en design gericht op jouw doelgroep. Hier van ontvangt u van ons een compleet document.

  0 +
  afgeronde projecten
  0
  team
  0 K
  aantal bezoekers gegenereerd
  0
  klant tevredenheid
  Recente projecten

  Wij nemen jouw
  marketing uit handen!

  Klanten vertellen

  5/5
  De heren en dames van Companyboost beheren al enige tijd voor mijn bedrijf de Facebook berichten. Ik vindt ze erg fijn in de omgang, duidelijke afspraken en een helder resultaat! Companyboost heeft korte lijnen waardoor ik als ik ze nodig heb direct de juiste persoon aan de telefoon heb. Een fijne partner om mee samen te werken, zeker een aanrader!
  Stephan Meijer
  Schoonmaakbedrijf
  4.5/5
  Website loopt goed krijg genoeg aanvragen binnen.
  Sander Vrieling
  Bouwservice Vrieling
  4.6/5
  Als klant heb ik CompanyBoost leren kennen als een prettige organisatie waar bevlogen mensen met veel plezier werken. Ze zijn gemotiveerd om te helpen waar nodig en zijn altijd goed bereikbaar. Ze behandelen hun klanten niet als een nummer, maar investeren in een betekenisvolle relatie. Wanneer er vragen zijn luisteren ze altijd goed waarbij ze onze ideeën ter harte nemen, maar gelukkig durven ze ook een expertrol in te nemen en te adviseren. Kortom: erg tevreden met de samenwerking tot nu toe; zowel op resultaat als op proces!
  Wim
  Bouwbedrijf

  Download hier onze brochure