CompanyBoost

Social media marketing

Heeft je ze wel eens gezien? Waarschijnlijk heb je ze weleens gezien. De advertenties op social media kanalen. Op Facebook staat er heel erg duidelijk bij dat ze gesponsord zijn en op Twitter worden ze ook wel ‘uitgelicht’ genoemd. Het leukste komt nog, bijna ieder kanaal heeft de mogelijkheid om erop te adverteren en dat biedt jou veel nieuwe mogelijkheden om nieuwe potentiële klanten te bereiken die mogelijk in jouw product of dienst geïnteresseerd zijn. De medewerkers van Companyboost kunnen voor jou tegen een scherp tarief complete social media campagnes opzetten. Dit werkt naadloos naast al onze andere producten en diensten.

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag de brochure aan!

  Over ons

  Hardwerkende online marketeers met ieder een eigen expertise.

  Wil jij online beter vindbaar zijn, een nieuwe website, adverteren of de gehele marketing uitbesteden? Samen zorgen wij dat jouw organisatie het maximale rendement behaalt door middel van efficiënte marketing. Klanten beoordelen CompanyBoost met 4,7 van de 5 sterren.

  onze diensten

  meer dan alleen online marketing

  Op zoek naar een ervaren online marketing bureau? CompanyBoost Boost jouw bedrijf naar de Top!
  Wij focussen op jouw marketing zodat jij kan focussen op je onderneming

  zoekmachine Optimalisatie

  Een goed vindbare website is belangrijk. Hierdoor zorg je er voor dat bezoekers, klanten worden. Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar als u meer online resultaat wilt halen.

  Zoekmachine adverteren

  Google Ads is het online advertentieplatform van Google, dit is een zeer effectief middel waar u sterke online resultaten mee kunt bereiken. Dit geldt voor webwinkels als informerende websites.

  Foto & Videografie

  Goede content is zeer belangrijk voor social media en je website, daarom biedt CompanyBoost minimaal twee keer per jaar een video en fotoproductie team aan op locatie.

  Social media beheer

  Wekelijks up-to-date door middel van social media beheer, wij posten en houden je volledige social media bij met frisse content. Facebook, LinkedIn, Instagram... You Name It, We Got It.

  Web Design

  Een goede website doet verkopen. Toch zijn veel ondernemers zich, ondanks het digitale tijdperk, niet bewust dat een goede website een must is. Ons team kent alle geheimen van WordPress.

  Website beheer

  Altijd je website up-to-date door middel van website beheer hiermee bedoelen wij nieuwsberichten, blogs of aanpassing. Zorg dat je online visitekaartje er altijd actueel bij staat.

  Vormgeving

  Een huisstijl zorgt dat alle uitingen van het bedrijf dezelfde positieve associatie oproepen. Bedrijven die met één herkenbaar profiel naar buiten te treden, plukken daar vroeg of laat de vruchten van.

  Strategie & Concept

  Aan de hand van jouw doelgroep en wens van jullie als organisatie komen wij met een strategisch plan en design gericht op jouw doelgroep. Hier van ontvangt u van ons een compleet document.

  0 +
  afgeronde projecten
  0
  team
  0 K
  aantal bezoekers gegenereerd
  0
  klant tevredenheid
  Recente projecten

  We've done a lot's,
  let's check some

  Klanten vertellen

  5/5
  De heren en dames van Companyboost beheren al enige tijd voor mijn bedrijf de Facebook berichten. Ik vindt ze erg fijn in de omgang, duidelijke afspraken en een helder resultaat! Companyboost heeft korte lijnen waardoor ik als ik ze nodig heb direct de juiste persoon aan de telefoon heb. Een fijne partner om mee samen te werken, zeker een aanrader!
  Stephan Meijer
  Schoonmaakbedrijf
  4.5/5
  Website loopt goed krijg genoeg aanvragen binnen.
  Sander Vrieling
  Bouwservice Vrieling
  4.6/5
  Als klant heb ik CompanyBoost leren kennen als een prettige organisatie waar bevlogen mensen met veel plezier werken. Ze zijn gemotiveerd om te helpen waar nodig en zijn altijd goed bereikbaar. Ze behandelen hun klanten niet als een nummer, maar investeren in een betekenisvolle relatie. Wanneer er vragen zijn luisteren ze altijd goed waarbij ze onze ideeën ter harte nemen, maar gelukkig durven ze ook een expertrol in te nemen en te adviseren. Kortom: erg tevreden met de samenwerking tot nu toe; zowel op resultaat als op proces!
  Wim
  Bouwbedrijf

  Download hier onze brochure met tarieven