CompanyBoost

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO of terwijl Search Engine Optimization is een begrip die je misschien wel eens eerder hebt gehoord. In het kort verbeterd SEO jouw website, met als doel een hogere positie te krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Maar hoe kan SEO jouw bedrijf nou helpen groeien? En hoe zorg je voor een goede SEO? Wij leggen het je graag uit.

Hoe kan SEO jouw bedrijf helpen groeien?

U kunt bij een zoekmachine zoals Google op twee manieren naar voren komen. De eerste manier is door te adverteren (SEA). De zoekmachine zorgt ervoor dat jouw website bovenaan staat bij relevante zoekopdrachten. Iedere keer als een gebruiker op de link van jouw bedrijf klikt, betaal je de zoekmachine een bepaald bedrag. De tweede manier is organisch naar voren komen bij zoekmachines (SEO). De zoekmachine zoekt, aan de hand van de zoekopdracht, de meest relevante websites voor de gebruiker. Hoe beter jouw bedrijf de SEO heeft geregeld, des te hoger het bedrijf in de zoekmachine komt. Hoe eerder je in een zoekmachine naar voren komt, hoe sneller gebruikers naar jouw website zullen gaan.

De voordelen van SEO

Meer bezoekers, leads, conversie

Hoger in de zoekresultaten

Meer relevante bezoekers

Geen kosten per klik

Organisch verkeer naar uw website

Beter vindbaar in Google

Hogere gebruiksvriendelijkheid

Investering voor lange termijn

Hoe verbeter je de SEO?

SEO gaat voornamelijk over relevante en unieke content. Maar hoe weet je, welke content je op de website moet plaatsen? Dat doe je door een zoekwoordenonderzoek. Daarin onderzoek je op welke zoekwoorden de doelgroep zoekt. Aan de hand van de zoekwoorden, kunnen relevante blogs en content geschreven worden zodat de zoekmachine het herkend. SEO gaat niet alleen over content, ook is het belangrijk om een snel snelle website te hebben. Wanneer een website langzaam laad, gaat de zoekmachine je website lager in de ranking zetten.

Kan SEO ook voor mij gedaan worden?

Je weet nu waarom SEO belangrijk is voor jou website en hoe je SEO moet toepassen. Maar toch lukt het je niet om de gewenste hoeveelheid website bezoekers te behalen. Wij van Companyboost begrijpen dat. Vaak is SEO nog een stuk complexer dan het op het eerste gezicht lijkt. Comapanyboost is er om jou te ontlasten van de SEO. Companyboost is een online marketing bedrijf die jou helpt online beter vindbaar te worden. Wij nemen de online marketing uithanden zodat jij je kan focussen op het gene waar jouw bedrijf echt goed in is. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op.

We've done a lot's, let's check some

Klanten vertellen

5/5
De heren en dames van Companyboost beheren al enige tijd voor mijn bedrijf de Facebook berichten. Ik vindt ze erg fijn in de omgang, duidelijke afspraken en een helder resultaat! Companyboost heeft korte lijnen waardoor ik als ik ze nodig heb direct de juiste persoon aan de telefoon heb. Een fijne partner om mee samen te werken, zeker een aanrader!
Stephan Meijer
Schoonmaakbedrijf
4.5/5
Zeer tevreden met het resultaat! Wesley kwam bij ons binnen met de vraag een keer wat te doen voor ons. Zijn aanpak werd gewaardeerd en we hebben een passende opdracht gevonden. Bedrijfsvideo + vacature video late maken, zeer tevreden met het resultaat. Dank Company Boost!
Rick
Van Mossel
4.6/5
Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Wesley van Companyboost. Makkelijk en goed bereikbaar en duidelijke communicatie. Via mijn website kunnen mensen mij een Whatsapp bericht sturen en dat vind ik ideaal. Dit heeft hij mij als optie geadviseerd.
Wilco
Wilcovisser.nl

Download hier onze brochure met tarieven