CompanyBoost

Wij zijn meer dan alleen een marketing bureau

over ons

Waarom Companyboost?

Alles onder 1 dak

Bij Companyboost is het mogelijk je gehele marketing uit te besteden voor een vast bedrag per maand. Met alles bedoelen wij ook echt alles! Van het bouwen tot websites tot het maken van foto en video's. Wij focussen op jou marketing zodat jij je kan focussen op jouw onderneming.

Waar staan wij voor?

Snel schakelen

We werken in een team van vijf specialisten, hierdoor kunnen wij snel schakelen zodat jij niet lang hoeft te wachten voordat wijzigingen doorgevoerd zijn. Bij ons heb je garantie dat alle aanpassingen binnen 24 uur worden uitgevoerd.

Hoe wij werken

Stap 1

Bij CompanyBoost staat de klant voorop. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarbij wij jou en jouw organisatie willen leren kennen.

over ons team

Hardwerkende online marketeers met ieder een eigen expertise.

Wesley

Online Marketeer

Bjorn

Foto & Videograaf

Erolind

Vormgever

Heico

Sales Manager

Melvin

Online Marketeer

Patty

Accountmanager

Klanten vertellen

5/5
De heren en dames van Companyboost beheren al enige tijd voor mijn bedrijf de Facebook berichten. Ik vindt ze erg fijn in de omgang, duidelijke afspraken en een helder resultaat! Companyboost heeft korte lijnen waardoor ik als ik ze nodig heb direct de juiste persoon aan de telefoon heb. Een fijne partner om mee samen te werken, zeker een aanrader!
Stephan Meijer
Schoonmaakbedrijf
4/5
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiv
Sander Vrieling
Bouwservice Vrieling
4.6/5
Als klant heb ik CompanyBoost leren kennen als een prettige organisatie waar bevlogen mensen met veel plezier werken. Ze zijn gemotiveerd om te helpen waar nodig en zijn altijd goed bereikbaar. Ze behandelen hun klanten niet als een nummer, maar investeren in een betekenisvolle relatie. Wanneer er vragen zijn luisteren ze altijd goed waarbij ze onze ideeën ter harte nemen, maar gelukkig durven ze ook een expertrol in te nemen en te adviseren. Kortom: erg tevreden met de samenwerking tot nu toe; zowel op resultaat als op proces!
Wim
Bouwbedrijf

download nu de brochure