Skip to main content

Onderhoud en beveiliging

Je website loopt het risico kwetsbaar te zijn door gebrek aan juiste beveiliging en het gebruik van verouderde plugins of thema’s. Dit kan niet alleen gevolgen hebben voor de bescherming van klantgegevens, maar ook leiden tot identiteitsfraude. Daarom is het van groot belang om de beveiliging van je website op orde te hebben.

Met meer dan 7 jaar ervaring in WordPress, zijn wij gespecialiseerd in het beveiligen en beschermen van klantgegevens. Het beschermen van je website en gegevens is een belangrijk aspect van onze service.

CONTACT

Beheren van website

Het is belangrijk om je website regelmatig bij te werken om je doelgroep de juiste inhoud te laten zien en om aan de eisen van zoekmachines te voldoen. Bijgewerkte content en regelmatige updates helpen ook om je website beveiligd te houden tegen hackers en verouderde plugins en codes.

Voor ondernemers kan het beheren en onderhouden van een website een uitdaging zijn, vooral als er gebrek aan tijd is. Wij staan klaar om je te helpen bij het beheren en onderhouden van je website, zodat deze up-to-date blijft en veilig is. Daarnaast kunnen we je ook bijstaan in het plaatsen van relevante content, om te zorgen dat je website aantrekkelijk blijft voor bezoekers.

CONTACT

Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek is de sleutel tot succes voor zowel zoekmachineoptimalisatie (SEO) als Google Ads (SEA) campagnes. Hiermee ontdek je welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt bij het zoeken naar jouw producten of diensten. Deze zoekwoorden vormen de basis van je SEO strategie, omdat je van tevoren weet welke termen het meest effectief zullen zijn in het genereren van verkeer.

Wij zijn van mening dat een goed geplande strategie, met een uitvoerig zoekwoordenonderzoek, het fundament is voor het slagen van je SEO-campagne. Door technieken zoals linkbuilding en het juiste gebruik van zoekwoorden in je online content, zal je je positie in de zoekmachines verbeteren en meer verkeer naar je website trekken.

CONTACT

Consultancy en detachering

Onze SEO-specialisten helpen je om een hogere ranking te verkrijgen in zoekmachines en daarmee een groter bereik van potentiële klanten. Door het optimaliseren van je website zorgen zij voor een verbeterde positie in Google, waardoor je meer gericht verkeer ontvangt. Wij werken met gedetacheerde SEO-professionals die je website op een duurzame manier optimaliseren. Door bij jou op kantoor te werken, krijg je waardevolle kennis in huis en kunnen we snel samenwerken.

CONTACT
Quality Over Quantity

Wat kan jij van ons verwachten?

Analyse

Een uitgebreide gratis website analyse van je huidige SEO en website.

Strategie

Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf

Structuur

Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn

Specialisten

Hoge kwaliteit dienstverlening van specialisten die constant streven naar verbetering

Communicatie

Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt

Jouw marketingafdeling

Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Samenwerken met meer dan 100 bedrijven.

Wil je met ons sparren? Neem gerust contact met ons op!

Vragen over onze diensten of tarieven?